dinotte

Somiere

 

Somiere

Sinergia dintre suportul cu lamele și salteauă este cel mai bun mod de a asigura suport optim coloanei vertebrale și cea mai bună performanță în materie de ergonomie și adaptabilitate la curbele fiziologice naturale, oferind o odihnă corectă și sănătoasă.

Somierele Cignus sunt baza fundamentală pentru asigurarea unui nivel ridicat de confort, deoarece acestea sunt realizate în strictă conformitate cu principiile cheie a odihnei:

  • Suport corect persoanei
  • Combinație excelentă de rigiditate variază în funcție de greutatea și zone diferitele ale corpului
  • Ergonomie perfectă în serviciul coloanei vertebrale, atât pentru cei care dorm pe spate, pe burtă sau pe o parte.

Somierele Cignus sunt proiectate să funcționeze în armonie cu salteaua, pentru a spori performanțele sale, garantând, de asemenea, utilizarea pentru o perioadă mai lungă de timp.
În tabel sunt prezentate combinațiile recomandate în funcție de caracteristicile diferite ale rețelelor si saltelelor.

UN SUPORT SIMPLU

Utilizarea unei somier fără amortizoare lasă saltelei sarcina de a se adapta ergonomic la fizionomia corpului limitînd caracteristicile de performanță ale acestora.

CREȘTEREA ADAPTABILITĂȚII

Se obtine prin combinarea unei saltele cu o somier cu amortizoare auto-adaptante, care permit primirea în mod adecvat a formelor corpului lucrînd în sinergie cu diferite zone ale saltelei.

TRIUMFUL PERFORMANȚĂ

Utilizarea unui somier cu amortizoare autoreglabile, permit saltelelei sa se potriveasca perfect la curbele naturale ale corpului, lucrînd in sinergie toatală cu salteaua.

Soluții tehnice pentru confortul personal
Calitate italiană

Pentru cei mici

SALTELE MYFORM ANTIALERGICE dinotte

Laboratoarele companiei

INVESTIȚII ÎN CERCETARE ȘI INOVARE

© ÎCS ”Treci Company” SRL 2018
c/f 1003600025715; cod TVA 0304970;